Om Agape

Vi har vår opprinnelse fra Madla, men holder nå til i hjertet av Sandnes - Langgata 28
Kontakt oss

Året var 1985, og på et lite rom i et hus på Madla i Stavanger startet et eventyr. Tove-Rudi og Inger Johanne løper med drømmen..

Eventyret vokser seg ut av det lille rommet og inn i en Moelvenbrakke, deretter inn på en større låve..så inn i flotte lokaler i Stavanger.

Idag holder Agape til i sin egen nydelige bygård i Langgata i Sandnes. Vi har falt pladask for Sandnes sentrum og vi elsker å være en del av bylivet som Sandnes har utviklet over år. Vi er på rett sted. Sandnes er et godt sted å være.

Spekteret av hva Agape Norge kan tilby vitner om et konsept som er tidløst men samtidig stilmessig oppdatert. Vi har lang erfaring fra bransjen, og vi ønsker hele tiden å utvikle oss. Erfaring og villighet til å utvikle oss skaper et miljø hos oss som er solid, oppløftende og fremtidsrettet.

Med fokus på
håndtverk, kvalitet og priser.

Vi er en serviceinnstilt og lidenskapelig gjeng med bred fagkunnskap.
Med vår kjærlighet for faget og for mennesker er vi alltid beredt på å møte deg og dine behov. Vi er stolte av å drive egen produksjon med fullt fokus på kvalitet, størrelser og priser.

En salong for alle

Agape har kjoler til alle - og vi elsker at alle bruder er ulike og unike på hver sin måte. Alle skal være seg selv fullt og helt i personlighet og kroppsform. Et mangfold av stiler, størrelser og priser gjør at vi er trygge på at vi kan finne drømmekjolen din. Størrelsene hos Agape går fra 28-64 og prisene på brudekjoler starter på 2990,-

Bestill time